FEBRUARI

Filmavond `Goes werkt met Afrika´

Donderdag 5 februari is er een bijzondere film in 't Beest geweest over het werk van Bevelandse ontwikkelingshulporganisaties in Afrika, toepasselijk getiteld Goes werkt met Afrika. De film heeft deze avond drie keer gedraaid, om 19.00, 20.30 uur en om 22.00 uur. De toegang is gratis.


Deze avond kunnen de kijkers op een speelse manier kennis maken met het werk in en voor Afrika vanuit onze regio. De in Goes wonende initiatiefneemster, Nell Nelissen, contactpersoon van de stichting ‘Hope For Life', heeft contact gezocht met de diverse stichtingen en groepen mensen die voor en in Afrika werken. De volgende stichtingen hebben hierop positief gereageerd. Funds For Hope (Kenia), Partners in Hoop (Malawi), Steun en Opbouw Gambia, De Figurant (Uganda), Stichting: Adavoc (Kongo), Esthers Place (Zuid-Afrika), Cornel Ngaleku Centre (Tanzania), Hope For Life (Ghana), Stichting Missionaire Afrika, Missiewerkgroep Goes (Ghana, Tanzania en Kenia) Father Kouijzer (Ghana), Father Karhof (Kenia) Fam. Claaysens Buijs (Kenia), VAC Zeeland.


Alle deelnemers hebben beeldmateriaal geleverd. Op basis van dit materiaal is een kaleidoscopische montage gemaakt, waaruit blijkt dat werken aan de basis, leuk, goed en heftig is. Goes werkt met Afrika biedt een prachtig beeld van het werk van de genoemde organisaties die alle in het ‘Beest vertegenwoordigd zijn om hun werk nader toe te lichten.

 

Programma

18.45 uur Opening door burgemeester drs. D.J. van der Zaag

19.00 uur Start eerste vertoning

20.30 uur Start tweede vertoning

22.00 uur Start derde vertoning

 

19.00 uur - 22.00 uur Afrikamarkt

left
right